Klicka ovan för att skicka blommor!

Lägg till länk

Du som har en webbplats som innehåller information relaterad till bröllop är välkommen att skicka in din anmälan för granskning. Var god läs alla riktlinjer innan du skickar in din länk.


Grundläggande...  
URL:
Kategori:
Titel:
Beskrivning:
Taggar:
  Separera med komma tecken! ,
RSS URL:
Din epost:
  Använd en fungerande e-post, du kommer få ett aktiveringsmail från oss senare.
   
Extra... Länka gärna till oss!
 
Kopiera koden till höger och lägg in på din webbplats någonstans för att visa att du är listad här.
   
Tillbakalänk URL:
  Om du länkar till oss var god skriv in sidan du har lagt upp länken på. Då visas du på vår Länkpartners sida. (Skiver du inte in något här vet vi inte om du länkar eller inte)
   
Ev. meddelande:
  Vill du säga något till oss, ge något förslag eller liknande så kan du skriva in det i fältet ovan. Vid behov svarar vi dig inom kort.
   
 
Är du från bortistan?
   
  Viktigt: Genom att du skickar in din ansökan går du med på våra riktlinjer samt ger oss rätten att avslå eller godkänna din ansökan. Länkar i denna katalog skall vara bröllopsrelaterade. Det är helt kostnadsfritt att vara med i katalogen - skulle någon referera till oss och kräva betalning avsluta genast detta.
   
  Vi säljer eller publicerar inte din epostadress - var inte orolig. Vi skickar inga reklammails till dig. Vi kan skicka extremt viktig information om katalogen (ej ofta). När du skickat in ansökan kommer vi granska den. Vi skickar dig ett välkomstmail med ett lösenord och användarID när du blivit godkänd. När du får detta mail måste du klicka på en länk för att aktivera din länk i katalogen - sedan är det färdigt! Du får helt gratis marknadsföring i en katalog skapad endast för bröllopsrelaterade webbplatser.