Bröllopstrender: vad är populärt just nu när det gäller bröllop

white and pink rose bouquet

Det är lätt att fastna i spänningen och att planera ett bröllop. Med så många alternativ för allt från bröllopsklänning till tårta kan det vara svårt att veta var man ska börja! För att göra din planeringsresa enklare har vi samlat de bästa trenderna inom bröllopsplanering som är populära just nu. Oavsett om du letar efter ett unikt sätt att anpassa din dag eller något mer traditionellt kommer dessa trender att ge dig massor av idéer för att skapa den perfekta firandet.

Minimonies

Pandemin har fått många par att omvärdera sina planer för sin stora dag. En del par har valt en minimoni – en intim sammankomst med familj och nära vänner följt av ett större firande vid ett senare tillfälle när det är säkert att göra det. På så sätt kan paren fortfarande gifta sig juridiskt, samtidigt som de får tid att planera och njuta av sin större fest när de säkert kan göra det med alla sina nära och kära.

Bröllop utomhus

Bröllop utomhus har blivit alltmer populära under de senaste åren eftersom människor söker efter sätt att fly från trånga bankettsalar och i stället omfamna den naturliga skönheten. Från trädgårdar med tält till ceremonier vid stranden – bröllop utomhus är ett utmärkt sätt att skapa en oförglömlig upplevelse samtidigt som man följer riktlinjerna för socialt avståndstagande. Dessutom ger de dig möjlighet att dra nytta av lokala leverantörer som florister som specialiserar sig på arrangemang utomhus eller bagare som specialiserar sig på tårtor utomhus gjorda med ingredienser från lokala källor!

Gör-det-själv-dekorationer

DIY-dekorationer blir alltmer populära när par letar efter sätt att lägga till personliga detaljer utan att bryta banken. Det finns otaliga sätt att skapa kreativa dekorationer utan att behöva spendera för mycket pengar på professionella dekoratörer eller hyra dyra möbler, från personliga skyltar och mittuppsättningar gjorda av vardagliga föremål som masonburkar, vinflaskor och träplankor. Dessutom kan bröllopsdekorationer återspegla din unika stil och personlighet bättre än vad hyrda föremål någonsin skulle kunna göra!

Oavsett vilken typ av bröllop du planerar – en stor fest eller en intim sammankomst – kommer dessa trender att hjälpa dig att skapa en oförglömlig dag som återspeglar både din stil och personlighet. Oavsett om du väljer en utomhuslokal full av DIY-dekorationer eller väljer en minimony följt av en större fest längre fram, glöm inte att allt handlar om att fira kärleken oavsett vilken storlek på sammankomsten du har! Med dessa aktuella trender i åtanke bör nyförlovade par känna sig trygga med att navigera sin egen väg mot lyckliga i alla sina dagar!